مروارید اندیشه کمیجان

این وبلاگ تصمیم دارد با بنیه کارشناسی و کمک مجموعه ای از کارشناسان خبره و اندیشمندان، توانمندیهای ویژه و منحصر به فرد را با بیان علمی و کارشناسی در حوزه شهرستان کمیجان به تصویر کشیده و منعکس نماید.

مروارید اندیشه کمیجان

این وبلاگ تصمیم دارد با بنیه کارشناسی و کمک مجموعه ای از کارشناسان خبره و اندیشمندان، توانمندیهای ویژه و منحصر به فرد را با بیان علمی و کارشناسی در حوزه شهرستان کمیجان به تصویر کشیده و منعکس نماید.

روش پرواربندی بوقلمون در کمیجان قدیم

در اواخر پاییز و قبل از شروع سرمای زمستان دربین تعدادی از دامداران رسم بر این بود که سه قطعه بوقلمون نر و مشگی حداقل یکساله را برای پروار کر دن و ذبح و مصرف گوشت آن در زمستان در نظر گرفته میگرفتند.

 گوشت بوقلمون علاوه بر داشتن خواص فراوان دارای طبیعت گرم و نیز برای زمستان های سرد خیلی مناسب است .

 روش پروار کردن خانگی وسنتی  بوقلمون برای مصرف در زمستان:

سه قطعه بوقلمون چاق و مشگی ونر برای هر ماه زمستان یک قطعه در  نظر گرفته می‌شد و هر روز با دادن دانه و خوراک مناسب به آنها ،در غروب هر روز یک عدد گردو (درسته و با پوست و خیس شده در آب)در دهان آنها قرار داده وبا کمک آنها را وادار به بلع آن گرد و مینمودیم تا حداقل بعد از یک ماه اولین بوقلمون را برای ماه اول ذبح میکر دیم و بعد از قرار دادن لاشه آن در توده برف بمدت یک شب ،اقدام به قطعه قطعه کردن لاشه و نگهداری در جای خنک(زمانیکه یخچال در روستا نبود)میکردیم تا یکروز در  میان  گوشت آن همراه با غذاهای دیگر(طبیعت سردو گرم)مصرف می‌شود بوقلمون دوم و سوم نیز به همین منوال برای ماه‌های دوم و سوم.

این روشی بود برای پروار بندی و گرم‌تر نمودن طبیعت گوشت بوقلمون در خانوادهاییکه ماکیان نیز پرورش می‌دادند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد